Ga jij bij ons aan de slag als behandelcoördinator? 

Ben jij GZ- of klinisch psycholoog, verpleegkundig specialist GGZ of orthopedagoog of heb je je master Psychologie (forensisch of klinisch) behaald? En wil je meer uitdaging en variatie in je werk door te werken op het snijvlak van zorg en justitie?

Kom dan op woensdag 5 februari naar FPC Dr. S. van Mesdag om te horen
welke mogelijkheden wij hebben voor jou!

Als behandelcoördinator in de Mesdag werk je op het snijvlak van zorg en justitie. Naast werken aan het geestelijk welzijn van de patiënt lever je ook een bijdrage aan de veiligheid in de samenleving. De behandeling is namelijk gericht op het verkleinen van de kans op het nogmaals plegen van een delict.

Vanzelfsprekend ben je hier niet alleen verantwoordelijk voor. Jouw patiënten kun je bespreken met je collega-behandelcoördinatoren. Ook is er veel overleg met de collega’s die een bijdrage leveren aan de behandeling van jouw patiënten en met de collega’s van de sociotherapie. Want alleen samen kunnen wij een kwalitatief hoogstaande behandeling bieden.

Monique: ‘In de Mesdag heb je voldoende tijd voor de patiënt en het werk is zeer gevarieerd. Je werkt zelfstandig, maar ook samen met uiteenlopende disciplines. Je werkt voor en met de patiënt, maar ook voor de samenleving. Je geeft therapie en legt verklaringen af in de rechtbank. Je werkt in de Mesdag, maar je bent ook regelmatig op pad. Kortom: je kunt hier veel leren en er is voldoende uitdaging!’

Behandelcoördinator in de Mesdag? Dan ben je meer dan therapeut!  

Geïnteresseerd en wil je meer weten?
Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst op woensdag 5 februari van 18.30u tot 21.00u. Tijdens deze bijeenkomst krijg je een rondleiding en vertellen collega's hoe je dag als behandelcoördinator eruit ziet en wat je zoal tegenkomt in het werken met tbs-patiënten. Vanzelfsprekend is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken en vragen te stellen.

Voor wie?
Je komt in aanmerking voor deze bijeenkomst wanneer je bent afgestudeerd als GZ- of klinisch psycholoog, verpleegkundig specialist GGZ, orthopedagoog of sociaal psychiatrisch verpleegkundige of wanneer je je master Psychologie (forensisch of klinisch) hebt behaald. We hebben plek voor 15 bezoekers, dus wees er snel bij! 

Aanmelden
Aanmelden kan tot 29 januari 2019 bij Annemieke Hutten: a.hutten@fpcvanmesdag.nl.
Geef bij je aanmelding je telefoonnummer en emailadres door, zodat wij je kunnen bereiken. Geef ook aan welke opleiding je hebt gevolgd. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail met nadere informatie. 

Graag tot 5 februari 2020!

Nu alvast meer weten? Lees dan het interview met Tina: 'Hoe moeilijk een gesprek met een patiënt soms ook is, het zijn vaak juist de leuke momenten.'