Bezoeken van de Mesdag tijdelijk niet mogelijk!
Vanwege het coronavirus zijn er binnen FPC Dr. S. van Mesdag maatregelen genomen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Deze maatregelen gelden in ieder geval t/m 1 mei 2020. We hopen op uw begrip en medewerking.


Bezoeken van patiƫnten/medewerkers van de Mesdag
Sinds vrijdag 13 maart 17.00u is bezoek voor patiĆ«nten en medewerkers in de Mesdag niet meer toegestaan. Alleen bij hoge uitzondering kan hiervan worden afgeweken. Denkt u hiervoor in aanmerking te komen, mail dit dan naar corona@fpcvanmesdag.nl.


Als externe aan het werk in de Mesdag?
Bent u als medewerker van een externe firma aan het werk in de Mesdag? Neem dan contact op met de manager Gebouwen & Techniek of met de manager Civiele Dienst van de Mesdag om na te gaan of u op dit moment bij ons aan het werk kunt.