Patiënten mogen vanaf nu weer bezoek ontvangen op hun afdeling. De omstandigheden en voorwaarden zijn als volgt:

  • Het bezoek mag niet plaatsvinden op de kamer van de patiënt, omdat je daar niet voldoende afstand kunt houden. Kan het bezoek niet op afdeling plaatsvinden, dan kunt u met de patiënt in de bezoekersruimte in de oude wetenschappelijke bibliotheek zitten. 
  • U mag met maximaal drie personen op bezoek bij de patiënt. Ook kinderen mogen weer op bezoek komen. Kinderen tot 12 jaar hoeven geen afstand te houden tot de patiënt. Maximaal twee bezoekers mogen jonger zijn dan 18 jaar. Kinderen onder de 18 jaar moeten altijd begeleid worden door een volwassene. 
  • U mag maximaal drie uur blijven.
  • De portier temperatuurt u en vraagt u of u coronaklachten heeft. Heeft u koorts, dan mag u helaas niet naar binnen. 
  • U dient zich te houden aan de corona-richtlijnen van het RIVM. Houdt u zich daar niet aan, dan kunnen medewerkers van de Mesdag besluiten dat het bezoek wordt stopgezet.
  • U en uw naaste kunnen helaas nog niet gebruikmaken van de logeerkamer.