Alex van Reeuwijk benoemd als nieuw lid van de raad van toezicht

Na een zorgvuldige procedure is Alex van Reeuwijk per 1 april 2022 benoemd als lid van de raad van toezicht van FPC Dr. S. van Mesdag. Daarmee volgt hij Edwin Sinnema op, waarvan de zittingstermijn eindigt. Hij wordt binnen de raad van toezicht verantwoordelijk voor de portefeuille strategisch vastgoed en financiën.

Een brede ervaring in zorgvastgoed
Alex van Reeuwijk heeft veel ervaring met vastgoedvraagstukken in de zorg. Hij is sinds 2013 als zelfstandig adviseur verantwoordelijk voor vastgoedvraagstukken en ontwikkeling en realisatie van nieuwe ziekenhuizen. Daarvoor was hij werkzaam bij adviesbureau Twynstra Gudde binnen de adviesgroep zorg.  

Verheugd over de komst
Olav Muurmans, voorzitter raad van toezicht: “De raad van toezicht en de raad van bestuur zijn verheugd dat de selectieprocedure positief is afgerond en kijken uit naar de samenwerking.”

Image