Kennismaking op donderdag 7 april is vol!

We zijn blij met alle aanmeldingen voor de kennismaking op donderdag 7 April. Samen gaan we er een mooie informatieve avond van maken. Aanmelden is helaas nu niet meer mogelijk.

Meer weten over werken in de forensische zorg?
Wil jij onze patiĆ«nten begeleiden om stap voor stap op een veilige manier terug te keren naar de maatschappij? En ben je benieuwd hoe het is om bij de sociotherapie van FPC Dr. S. van Mesdag te komen werken? Kom dan naar de kennismaking bij Forint - forensisch psychiatrische zorg op donderdag 21 April! Daar vertellen we je alles over het werken in de forensische keten van ambulant en de kliniek van Forint - forensisch psychiatrische zorg tot aan FPC Dr. S. van Mesdag.

Hoe meld je je aan?
Heb jij een opleidingsachtergrond Social Work (SPH/MWD), HBO-V, TP, MBO-V of SAW? En ben je benieuwd naar ons werk? Meld je dan snel aan. Er is plek voor 30 personen. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar Christie Wage: c.wagefpcvanmesdag.nl. Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer, emailadres en je opleidingsopachtergrond. Je ontvangt van ons een bevestiging. 

Image