Bereidingskeuken genomineerd voor Veiligvoedsel.nl Awards 2022 Beste Keuken

De centrale bereidingskeuken van FPC Dr. S. van Mesdag heeft de keurmerkaudit van Stichting Veiligvoedsel.nl met een zeer goed resultaat doorlopen. Met de hoge resultaten tijdens de audit is de bereidingskeuken genomineerd voor de Veiligvoedsel.nl Awards 2022 Beste Keuken. Hiermee behoren we tot beste drie zorgorganisaties van Nederland.

Jaarlijkse audit Veiligvoedsel
Elk jaar komt een adviseur van Stichting Veiligvoedsel.nl voor een keurmerkaudit. Tijdens deze audit worden we op beoordeeld op de voedselveiligheid. Onze collega’s van de centrale bereidingsruimte presteren het elk jaar weer om een hoge score neer te zetten. Een resultaat waar iedereen die zich in zet voor de voedingsverzorging trots op mag zijn.

Nominatie Veiligvoedsel Award 2022
Stichting Veiligvoedsel.nl reikt jaarlijks zeven verschillende Veiligvoedsel.nl Awards uit aan de beste zorginstellingen en ziekenhuizen van Nederland. Met het uitreiken van de awards geeft de stichting positieve aandacht aan de medewerkers die er elke dag voor zorgen dat er veilig en hygiënisch gewerkt wordt tijdens de voedselverwerking. 

De winnaar van de Veiligvoedsel.nl Award beste keuken wordt bekend gemaakt op dinsdag 26 april om 9:30 uur via hun website.

Image