Edwin Sinnema neemt afscheid van raad van toezicht

Afgelopen vrijdag heeft Edwin Sinnema na ruim acht jaar afscheid genomen van de raad van toezicht van FPC Dr. S. van Mesdag, vanwege het bereiken van de maximale zittingsduur.

Hanneke Lens, voorzitter raad van bestuur: ‘We bedanken Edwin voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Edwin heeft zijn rol als voorzitter van de auditcommissie en lid van de raad van toezicht met verve en op een pragmatische wijze vormgegeven.’

Olav Muurmans, voorzitter raad van toezicht: ‘Namens de raad van toezicht danken we Edwin voor de samenwerking in de afgelopen acht jaren. In die periode konden we vertrouwen op Edwin zijn inzet en expertise. Edwin is standvastig in zijn visie op vraagstukken en dit draagt hij op een goede manier uit.’ Op 1 april 2022 is Alex van Reeuwijk gestart en heeft de portefeuille strategisch vastgoed en financiën overgenomen van Edwin. De rol van voorzitter van de auditcommissie is overgenomen door Jim Emanuels.

Edwin Sinnema, aftredend lid raad van toezicht: ‘De afgelopen jaren heb ik een unieke inkijk gekregen in de forensische zorg. Dat maakt deze functie als lid van de raad van toezicht van een TBS-kliniek extra bijzonder. Ik heb veel mogen leren en daar ben ik trots op. Ik kijk terug op een periode waarin we op een prettige manier hebben samengewerkt en de organisatie zich op professionele wijze verder heeft ontwikkeld.’

Image