FPC Dr. S. van Mesdag mailt veilig met Zivver 

FPC Dr. S. van Mesdag gebruikt Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Dit kun je vergelijken met een digitale aantekende brief. Met Zivver wordt gevoelige informatie veilig en versleuteld verzonden. Zivver garandeert dat gevoelige informatie met de modernste beveiliging wordt verstuurd, en dat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen.    
  
Hoe opent u een bericht dat via Zivver is verstuurd?   
Dit bericht opent u door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet u een toegangscode of sms-code invoeren.  
  
U heeft een beveiligd bericht ontvangen met een toegangscode  
Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan u doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.   
  
- U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code  
Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het kunt lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen.   
  
Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?   
U leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop ‘Beantwoorden’. U typt in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel voegt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.   
  
Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan Zivver   
Zivver slaat uw contactgegevens op. Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft.

Heeft u nog geen Zivver account?
Heeft u geen Zivver account? Bekijk dan deze filmpjes, zodat u het bericht wel kunt ontvangen en lezen. Als gastgebruiker kunt u via deze link een veilig gesprek starten met een Zivver-ontvanger. In de bijlage staan de instructie om een veilig een conversatie te starten.

Heeft u vragen?   
Neem dan contact op met Zivver via: support@zivver.com. Wilt u meer weten over Zivver? Bezoek dan de website: https://www.zivver.com.